10:00 - 22:00 +32(0)477.330.358 Excelsiorlaan 16, 1930 Zaventem

VEEL GESTELDE VRAGEN

KAN IK HET SPEL MET MEER MENSEN SPELEN?

We kunnen geen uitzonderingen maken om redenen van veiligheid en spelcomfort. Voor grotere groepen adviseren wij u om een ​​tweede reservering te maken.

KUNNEN MEERDERE GROEPEN TEGELIJKERTIJD BIJ ESCAPE ZAVENTEM SPELEN?

We hebben vier kamers en kunnen daarom vier teams tegelijkertijd huisvesten. Daarnaast hebben we een grote virtual reality-arcade.

HOE MOET IK EEN SPEL BOEKEN?

U kunt direct boeken en betalen via ons online reserveringssysteem. Bedrijven worden verzocht telefonisch contact met ons op te nemen op 0477.330.358 of per e-mail op [email protected] om beter aan hun behoeften tegemoet te komen .

KUNNEN WE OOK TELEFONISCH BOEKEN?

Liever niet, reserveringen voor particulieren moeten op onze website worden gemaakt met behulp van de boekingstool en een creditcard.

KUNNEN WE ONS RESERVEREN ANNULEREN OF WIJZIGEN?

Je kunt je reservering wijzigen of annuleren tot maximaal 5 dagen van tevoren: we kunnen je reservering verplaatsen of extra spelers toevoegen (ze kunnen direct betalen, binnen de grenzen van de beschikbaarheid). Ontbrekende spelers of groepen die niet komen, worden niet terugbetaald.

KOSTEN OM DEEL TE NEMEN?

De prijs is gebaseerd op het aantal spelers zoals beschreven in ons reserveringssysteem.

WANNEER MOET HET TEAM AANWEZIG ZIJN?

Wij vragen u om minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. De gereserveerde tijd is de starttijd van het spel.

HOE LANG DUURT HET SPEL?

De game zelf duurt maximaal 60 minuten, maar de hele ervaring duurt ongeveer 1u30. Het begint met een briefing van 10 minuten door een van onze gamemasters, de game, daarna een debriefing met een groepsfotoshoot in gamekledij.

WAT GEBEURT ER IN HET GEVAL DAT WE LAAT ZIJN?

Elke sessie duurt 60 minuten en vereist extra tijd voor briefing en een debriefing. Daarom zal elke vertraging het briefing of speeltijd verkorten. Wij adviseren u om minstens 15 minuten voor het begin van uw sessie aan te komen. Na 15 minuten te laat wordt de reservering helaas geannuleerd.

WAT ALS ÉÉN VAN DE SPELERS EEN BELEMMERING HEEFT EN NIET KOMT?

Geen terugbetaling mogelijk, u kunt altijd een andere avonturier vinden als vervanging.

BEN IK ECHT OPGESLOTEN? CAN I GO TO THE TOILET DURING THE GAME?

Het hangt af van het spel. Met “Dusk of Ra” zit je niet opgesloten in de kamer. Je kunt de kamer op elk gewenst moment verlaten, maar het is niet mogelijk om opnieuw in het spel te komen. Je teamgenoten kunnen zonder problemen verder spelen. In de andere spellen zijn er beveiligingsuitgangsknoppen bij elke deur. Bovendien is er tijdens het spel een gamemeester aanwezig die kan ingrijpen in geval van nood.

ZULLEN WIJ GEFILMD WORDEN?

De spelsessie wordt gevolgd door camera’s in de speelkamers. Ze nemen niets op (behalve indien expliciet gevraagd) en stellen ons in staat je te volgen tijdens het spel!

IK HEB DE BEVESTIGINGSEMAIL NIET ONTVANGEN!

De e-mail kan binnen enkele minuten aankomen. Vergeet niet uw spam te controleren. Als u denkt dat uw e-mailadres onjuist is, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

IS DE ESCAPE ROOM GRIEZELIG?

Het verhaal dat je ervaart is spannend en vereist al je concentratie. Er zijn geen horrorscènes en ook geen storende elementen. We nemen geen live acteurs op en je zult nooit in gevaar worden gebracht.

ZIJN KINDEREN TOEGELATEN?

Kinderen ouder dan 1 jaar kunnen zeker met een paar volwassenen spelen.

IS DE KAMER TOEGANKELIJK VOOR ZWANGERE VROUWEN EN ROLSTOEL GEBRUIKERS?

De kamer vereist een kleine fysieke inspanning en is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en zwangere vrouwen in hun derde trimester.

IN WELKE TAAL WORDT DE ESCAPE-RUIMTE GESPEELD?

Het spel kan gespeeld worden in het Nederlands, Engels en Frans.

KAN IK ETEN EN DRINKEN BIJ ESCAPE ZAVENTEM?

We hebben verschillende gekoelde drankjes en versnaperingen beschikbaar. Opmerking: Contante betalingen zijn alleen lokaal mogelijk. Grotere groepen kunnen catering aanvragen.

KAN IK IN DE BUURT PARKEREN?

U kunt gratis parkeren op onze ruime privéparkeerplaats.