10:00 - 22:00 +32(0)477.330.358 Excelsiorlaan 16, 1930 Zaventem

EEN GEVALLEN PROFESSOR

Een mysterieus apparaat werd op het Gizeh-plateau in Egypte gevonden.

De R.A.V.E.N. Stichting besloot hun specialist professor Sandoval te sturen om een onderzoek te starten. Een maand later, nieuws wordt schaarser en gaat van kwaad naar erger…
en dan, horen we plots niets meer van de professor…

Sindsdien vroeg de Stichting hulp van het leger en deskundigen in verschillende disciplines. Omdat alle hulp is mislukt, besloot de Stichting dieper te graven en naar mensen te zoeken met unieke talenten om dit mysterie te helpen oplossen. Ze verwachten dat je NU contact met hen opneemt! Worden jullie de experten die de Stichting en de wereld redden?

Thema
Egypte

SPELNIVEAU
Expert

Kamers
2

Capaciteit
6 spelers

TOEGEWIJDE OPERATOR

EEN GODDELIJKE MISSIE

“Dusk of Ra” is een unieke missie, en is te ervaren met een groep van 4 tot 6 personen. Als team moet je al je intelligentie, cognitieve vaardigheden en gevoel van observatie gebruiken om de aanwijzingen te vinden waarmee je alle raadsels kan oplossen. Jullie team krijgt een speciaal agent van de Stichting toegewezen, die de samenwerking tussen uw team en de R.A.V.E.N. Stichting verzekert. Zijn opdracht is om het team in te lichten en te ondersteunen tijdens jullie missie in Egypte.

De wereld zit in nauwe schoentjes en heeft uw hulp nodig!

TEAMBUILDING & TRAINING

“Dusk of Ra” vereist een hoge mate van teamwerk, communicatie en samenwerking om te slagen in de missie. Dankzij de tijdsdruk en de verschillende lagen van complexiteit, is het even uitdagend voor ervaren spelers als voor teams met weinig of geen ervaring in escape rooms. Dusk of Ra is dankzij zijn setup en complexiteit nét iets anders dan de typische escape room; en is daarom uitermate geschikt voor teambuildingactiviteiten, rekrutering en selectie, of een boeiende opleiding in communicatie, project management, samenwerken, time & stress management, of leiderschap.

RAVEN Zaventem is ook een Virtual Reality arcade, zodat je team-cohesie kan ontwikkelen door Escape rooms te combineren met een VR-ervaring, VR-workshop, training of op maat gemaakte evenementen.

Meer informatie vind je op onze corporate pagina.

Voor meer informatie of om een sessie te boeken, bel 0477.330.358 of stuur one een email.

4 Agenten

€30

Per speler
voor een totaal van €120

5 Agenten

€30

Per speler
voor een totaal van €150

6 Agenten

€30

Per speler
voor een totaal van €180

BEDRIJVEN

Teambuilding

Laat ons weten hoe we kunnen helpen om een top team event te organiseren.