10:00 - 22:00 +32(0)477.330.358 Excelsiorlaan 16, 1930 Zaventem

KIES JOUW PAD

Terwijl je rondtrekt in Europa, wandel je door één van de mooiste bossen. Je bent volledig ontspannen en stopt even om te luisteren. Vogels, insecten en vele andere wezens maken vreemde en hypnotiserende geluiden. Plotseling hoor je iets dat er helemaal niet thuis hoort. Het zijn de geluiden van trommels…

Nieuwsgierig, besluiten je vrienden en jij om te gaan kijken, en als je de vreemde geluiden nadert, sta je voor een oude schuur. De geluiden komen vanuit de schuur, daar ben je zeker van.

Één van jullie denkt dat hij een trompetterende olifant heeft gehoord, terwijl de ander naar een rare aap kijkt die tekens maakt op een boom naast de schuur.

Thema
Oerwoud

SPELNIVEAU
Beginner

KAMERS

1

CAPACITEIT
8 SPELERS

ANDERS KIEST HET IN JULLIE PLAATS

Er gebeurt iets vreemd in de houten schuur. Waarom staat het daar? Is het een schuilplaats voor dieren? Jullie besluiten om te gaan kijken en het moment dat je binnenkomt is het moment dat je realiseert… dat de werkelijkheid niet is wat het lijkt te zijn.

Jullie worden aan jullie lot overgelaten en moeten intrigerende puzzels en mysterieuze raadsels oplossen als jullie verder willen gaan. Het is een uitdaging die alleen de dapperen aankunnen. Ga vooruit, één dobbelsteen worp na de andere.

3 Avonturiers

€30

Per speler
voor een totaal van €90

4 Avonturiers

€28

Per speler
voor een totaal van €112

5 Avonturiers

€27

Per speler
voor een totaal van €135

6 Avonturiers

€26

Per speler
voor een totaal van €156

7 Avonturiers

€25

Per speler
voor een totaal van €175

8 Avonturiers

€24

Per speler
voor een totaal van €192

BEDRIJVEN

Teambuilding

Laat ons weten hoe we kunnen helpen om een top team event te organiseren.