10:00 - 22:00 +32(0)477.330.358 Excelsiorlaan 16, 1930 Zaventem

DE WINTER KOMT ERAAN

De mannen marcheren met hun leren botten op een ritmisch tempo. De meesten van hen voelen hun voeten niet meer, of erger, zijn gebeten door de kou. Velen komen uit warmere gebieden en zijn niet gemaakt voor dit koude weer. Ze reizen langs een ijzige en drukbelopen weg naar de grote muur. Naast de weg ligt een klein dorpje waar gezinnen in angst worden verzameld. Kinderen, ouders en ouderlingen bidden voor hun laatste hoop. De laatste hoop van de mensheid. Officieren schreeuwen bevelen om hun soldaten in toom te houden en proberen de moed hoog te houden. Deserteurs worden niet getolereerd.

De winter is gekomen, ijskoud en bitterhard. De grote muur, onze laatste verdediging, is gevallen en het leger van de doden marcheert in onze richting, alles verwoestend in hun pad.

Thema

Fantasie

SPELNIVEAU

Middelmatig

KAMERS

1

CAPACITEIT 

6 SPELERS

CONFRONTEER DE VIJAND

… Terwijl verschillende legers hun krachten bundelen en hun middelen verzamelen, besloot één commandant iets anders te proberen. Hij assembleerde een kleine elite-eenheid, gemaakt van de dapperste en meest bekwame krijgers, die hij naar het noorden zal sturen. De eenheid zal de muur moeten doorbreken, door het koninkrijk van wilde mensen gaan, recht naar het hart van het territorium van de witte wandelaars. Een onbekende en niet in kaart gebrachte plek, alleen te vinden in mythes en legendes. Op die plek bevindt zich de troonzaal van de Sneeuwkoning. Deze koning van de nacht, opperste leider van de vijanden, kan niet worden gedood door Drakenstaal of magie. Zijn regeneratiekracht kan enkel gestopt worden door een uniek artefact dat in de troonzaal wordt bewaard. Enkel met dat artefact kan hij voorgoed vernietigd worden.
De commandant heeft al zijn vertrouwen in u gesteld en het lot van de mensheid ligt nu in uw handen.

Nu is het aan u om de intrigerende puzzels en mysterieuze raadsels op te lossen. Het is een uitdaging die alleen de besten kunnen overwinnen. Kijk uit, de winter is gekomen…

3 Ridders

€30

Per speler
voor een totaal van €90

4 Ridders

€28

Per speler
voor een totaal van €112

5 Ridders

€27

Per speler
voor een totaal van €135

6 Ridders

€26

Per speler
voor een totaal van €156

BEDRIJVEN

Teambuilding

Laat ons weten hoe we kunnen helpen om een top team event te organiseren.